nestajanje © Vojislav Stanić
Kategorija: Ulična
Naziv:

nestajanje

  15
Aparat:
Objektiv:
Žižna daljina: mm
Ekspozicija:
ISO:
Blenda: 0
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  54995    
@jovos hvala
pre 7 dana
  3982  
@JanNS Odlična fotka Jan.
pre 7 dana
  3982  
@poppop Dakle Zvonko, tri zadatka: fotografski, detektivski i direktno socijalno-interaktivni. Od svega, samo bi mi treći teško pao zbog svojstvene mi introvertnosti pa nisam siguran da ću odgovoriti kako valja i trebuje. No, fotografije će sigurno ostati. Od koga je, dosta je :)
pre 7 dana
  54995    
Sećam se tog grafita u kineskoj četvrti u Novom Sadu... gde sam svojevremeno fotografisao akt... http://fotorepublika.com/JanNS/It-s-my-life-32882
pre 7 dana
  22510    
...Nadalje, mural na tršnom zidu me oduševio i volio bih kada bi autor fotografije pronašao autora grafita i tako izravno s umjetnikom napravio sasvim uobičajeni razgovor koji će pratiti desetak fotografija.
( E jebiga, cijeli mali projektni zadatak za @vojislava )

pre 7 dana
  22510    
Posjetitelja, poput mene, uvijek zaintrigira nekakva zabilješka, poput zapisa ili fotografskoga zapisa. Onda i tako, sjetim se prohujalih vremena i svih aktualnosti i angažiranosti uličnih istinskojebivjetarskihumjetnika. Tako mi pada na pamet suludi Jean-Michel Basquiat.
( Bravo za autora i buduću arhivu )

pre 7 dana
  3982  
@poppop Nažalost, ovaj mural će uskoro nestati. Čitav kompleks starih objekata takozvane Kineske četvrti u NS se ruši ili adaptira. Pa ajd onda, bar fotografija da ostane za uspomenu da je nekad postojao.
pre 7 dana
  22510    
Majstor murala, uličnih grafita uhvaćen je objektivom fotografa.
pre 7 dana