Tatjana © Dragana Trajkovic
Kategorija: Portret
Naziv:

Tatjana

  55
Aparat: Sony ILCE-7M3
Objektiv:
Žižna daljina: 50mm
Ekspozicija: 1/400
ISO: 100
Blenda: 1.8
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  5584  
Ja sam joj bas rekla da stane ispod te grane,a siva sina je zidic na kom stoji,,po meni tek sad vidim da sam trebala da uklonim ovu granu sa desne strane iznad ramena,u svakom slucaju hvala na sugestijama uvek znace jer kao sto vec rekoh ono sto ne vidim ja vidi neko drugi!
pre 212 dana
  3204    
@Nenad_Ristic sory...Mea culpa Mea culpa :)
pre 214 dana
  5452    
@prolaznik
Obrati paznju kolega na ovo " al ovi detalji elemnata koji inace treba de budu u kadru" znaci sve to treba tu da bude tu negde gde jeste, sem ove sive sine... Samo ova grana mozda malo vise u bokehu, sesir i saka svakako manje svetli itd :)

pre 214 dana
  3204    
@Nenad_Ristic tvoje sugestije su u načelu dobre ali u ovom slučaju bi to bio dvosjekli mač. Kad bi se napravile navedene korekcije postojala bi velika šansa da ambijent ode u jednoličnost i monotoniju zbog čega bi fotka izgubila ovdje fino naglašenu dinamiku ambijenta. Ako bi nešta napravio onda bi malo cropao gore ali ništa puno ni neophodno. Dragana ako pod fotkom vidiš više različitih mišljenja (što je itekako poželjno) znači da ona valja. Uostalom 'još se nije rodio ko bi svima ugodio' :)
pre 214 dana
  5452    
I ova siva stranfla sa leve strane, to se isto klonira, zakrpi nekako, ili u PS bukvalno izvuce iz kadra, svakako tu joj nije mesto :P
pre 214 dana
  5452    
Fotka je lepe, ona je super, al ova grana malo previse zauzima mesta u kadru, polozajem, velicinom, ostrinom, i samim tim nepotrebno okupira paznju posmatraca... Sesir malo previse svetli, kao i saka koja ga drzi sa gornje strane... Lepo jeste, al ovi detalji elemnata koji inace treba de budu u kadru bilo bi dobro da se ono sto moze obradom resi, a sto ne moze malo vise paznje sledeci put prilikom kadriranja :)
pre 214 dana