Masa
Kategorija: Portret
Naziv:

Masa

  50
Aparat: Sony ILCE-7M3
Objektiv: Sony 85/1.8
Žižna daljina: 85mm
Ekspozicija: 1/200
ISO: 100
Blenda: 2
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  18498  
Lepa, slika i djevojka :)
pre 463 dana
  6824  
Hvala Nenade,da upravu si ja preteram sa bojama,sad je gledam na monitoru na poslu izgleda jos gore nego kod mene kuci...sto se tice ovih dedalja koji obicno smetaju razmisljala sam dal da sklonim ovu desnu jelkicu ,medjutim nisam nekako mi se lepo uklopilo..kao sto si objasnio...inace kafe bar Pocerac ima prelep vrt za fotkanje modela.
pre 468 dana
  10718    
E ovo je odlicno, videces i na guru shotsu koliko ce ti doneti guru pickova, a verovatno i pobedu, jednako je dobra kao i fotka devojke u sunckoretima, samo je ovde kolorit malo bolji... Pored sustine koja je odlicna, model, ekspresija, drzanje modela, ova fotografjija ima 2 detalja koja obicno smetaju, upadaju u kadar, "saksija" sa leve strane presecan na pola i grancica ca leve strane, a ovde ne smetaju zato sto se stapaju sa pozadinom i podjednako "narusavaju" savrsenostvo kadra, ali ne previse, ne odvlace paznju, taman toliko da to sto bi neko nazve greska daje na spontanosti sceni koja je inace rezirana, sto je inace veoma tesko da se postigne i napravi sa pravom merom kod reziranih kadrova.
Jedino sto bi ja korigova je ova crvena haljina u odnosu na ruz na usnama da ruz bude naglaseniji i iste nijanse kao nokti, a haljina malo mat...

pre 468 dana