Horizont © Dragan Grbić
Naziv:

Horizont

  27
Opis: ...A onda je balon uzleteo i počelo je iskustvo koje ne može da se prepriča. Dostigli smo visinu od oko 500 m; na ovoj slici ta visina još uvek nije bila tolika. #balon #senta
Aparat: Canon EOS 60D
Objektiv: Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
Žižna daljina: 15mm
Ekspozicija: 1/125
ISO: 100
Blenda: 7.1
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  5499    
Odlična fotografija.
pre 879 dana
  7544    
Nije greška već se ova fotografja ni po čemu ne odvaja od kadra, malo levo, desno ili gore...znači kao da gledamo Google Earth. Šteta što niste imali dugi objektiv(ja bih ga stavio u gaće samo da ga ponesem :) ), zato postoje prijatelji, kada se ide u balon(osiim ako ne idete često, pa vam se može), ide se dobro pripremljen :).
pre 1233 dana
  2675  
@djole_u2 Nažalost, nemam fotke sa drugim objektivom. Stvar stoji ovako: da sam tada i imao dugu cev (kao što nisam), teško da bih je nosio sa sobom, jer mesta u gondoli je bilo malo i teško bih manevrisao. Jasno je meni da se sa dugom cevi postižu zanimljivije fotke raznih detalja sa visine (kasnije sam stekao takvo iskustvo), ali ne razumem gde je ovde **greška** u izboru stakla. Kakva bi bila prednost hvatanja horizonta na taj način? Pa ovde sam raširio zum koliko sam god mogao, namerno. Zaintrigiran sam idejom i rado bih da probam, ali... Ko zna hoću li biti u prilici.
pre 1233 dana
  7544    
Lepo, lepo, ali obično svi greše kada fotografišu iz balona sa širokim zumom. široki se koristi u balonu za fotogarfje u balonu, tj da se prense atmosfera iz balona, a pejzaž se fotografiše u najmanju ruku sa 70-200 i izdvajaju se detalji kao što je onaj u sredini sa njivama raznih boja i veličina...Nadma se da imate i takve fotografije..
pre 1233 dana