Veseli put © Dr Agisa
Kategorija: Pejzaž
Naziv:

Veseli put

  15
Aparat:
Objektiv:
Žižna daljina: mm
Ekspozicija:
ISO:
Blenda: 0
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  41423  
@Nenad_Ristic Ehh...moj cilj nije dokumentarna fotografija...
pre 45 dana
  10455    
@bygilles
Da ovo je veliko cimanje obrisati, al zamisli da nije tu, bio bi idealan balans elemenata u kadru... Ima ovde jos porstora da se kolorit utegne bez obzira sto je i ovako skladno, konkretno mislim na zemlji i intezitet boje na travi i zemlji, samo malo ka realnijem, sa nebom koje nadrealno... Neko moje vidjenj tako bi bilo bas po mom ukusu, al svakako sem drvceta uz ivicu kadra sve ostalo moze na vise nacina da bude dobro zavisi kako je ko estetski kalibrisan hehe.
Inace nije ovo kritika, ne gledam ja to tako niti sam kompetentan da to sto napisem neko dozivi kao kritiku... Nesto je objektivno i ocigledno suvisno ili ne bas dobro reseno kao sto je i dosta toga odlcino, fotka je zbog tih losih i dobrih elemnata inspirativna za komentarisanje.

pre 47 dana
  41423  
@Nenad_Ristic Verovatno imam i takav kadar; zahvalan sam na kritici, Nenade!
P.S. Pokusao sam par puta da obrisem to i slicna drvca sa lokacije ali je nezahvalan trud i rad. No, hvala svakako.

pre 47 dana
  10455    
Estetski skladna eksplozija boja... Kadar je dobar, jedino je ovo drvce uz ivicu kadra suvisno, bez toga bi bio odlican, trebao si da ga izbegnes kadriranjem jer pored toga sto je uz ivicu kadra preklapa dramu na nebu prakticno u samom centru desavanja...
pre 47 dana