cvarac 2
Kategorija: Dokumentarna
Naziv:

cvarac 2

  164
Aparat: Canon EOS 5D Mark II
Objektiv: Canon EF 35mm f/2
Žižna daljina: 35mm
Ekspozicija: 1/800
ISO: 50
Blenda: 2.8
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  14644  
@dragannz Hvala prijatelju. Ovo je vrlo jako od tebe. Hvala na ovim rečima. Porediš me sa mojim omiljenim autorom. Hvala ti veliko drugar. Divne reči od mog prijatelja i autora iz daleka. Dirnut jako.
pre 1553 dana
  31036    
Sad kad je Bolivar pomenuo knjigu... Pratim malo fotografiju u domovini, ovih 6-7 godina :), i ako bih mogao da izaberem fotografa ciju knjigu bih s ponosom cuvao na polici, i u njoj uzivao pod stare dane, bile bi to u stvari dve knjige, jedna Rudara iz Lazarevca, Gorana Popovica, i druga tvoja. Za mene vas dvojica ste, na razlicite nacine, olicenje duha naseg, osecajnosti, kreativnosti, te neke ponekad teske, a i ipak romanticne, balkanske duse..
pre 1554 dana
  14644  
@robert hvala u svakom slučaju i ne moraš, naravno.
pre 1554 dana
  9772  
pratim pomno tvoj rad i znam da "pišeš" interesantnim jezikom, ali moram priznati da ovu fotografiju ne razumem
pre 1554 dana
  14644  
@Bolivar Ej, čoveče, pa kako da ti kažem samo hvala. Postiđen sam baš. Ali baš. Hvala za ovakvu podršku. To se ne zaboravlja. Obožavam ludakinju Arbusovu, ali ovde je bio jedan događaj u pitanju, malo sam inspiracije našao u slovenačkom autoru Kembleru i nekim mađarskim autorima 60 tih i 70 tih, jer kao što sam to davno i rekao. Meni je vreme stalo u fotografiji negde u to vreme. Ništa novo od tada nije rečeno. Meni preostaje samo da posmatram i da učestvujem u ovom svetu. Hvala ti do nebesa dragi prijatelju. Ne znaš kako si me otvorio.
pre 1555 dana
  280    
Idi bidi bek kad nisi za krilo Buđoni... Šta si ti more, Arbusova? Kakav je ovo "ludački" kadar? Ko zna šta ćeš nam još prikazati... Šaleći se a mislim ozbiljno - da li je okolina počela čudno da te gleda, jer zaista tvoje fotografije su uznapredovale toliko da si, siguran sam, uplivao u istorijske vode. Ako budeš štampao knjigu, računaj da sam tvoj prvi prenumerant.
pre 1555 dana