© The Lady D
Kategorija: Ulična
Naziv:

"Prijem umetnika"

  15
Opis: ..Ne tako davno ,u jednom malom gradiću,unuci vodje tog plemena dočekivali su "inostrane goste"... :)))....(Lupetam) :)))
Aparat: COOLPIX L840
Objektiv:
Žižna daljina: 9mm
Ekspozicija: 1/320
ISO: 125
Blenda: 3.8
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  9482  
@Drrado Mene kad pitaju dal mi se nešto/neko dopada,kad ne znam šta da kažem da ne uvredim isto tako kazem"čudno je" :))...Znači obe šanse propuštene i fotošop mi nije pomogao? :))
pre 228 dana
@TheLadyD nije u pitanju samo konj, osebe imaju kao "oreol " oko glave,a čudan je i prostor ispred bicikliste.....predpostavljam da si se"igrala" u photoshopu
pre 228 dana
  9482  
@Drrado I meni kola smetaju, al ajd kao "prijem u klub",a tamo ispred već parkirana elita " hehe
... Često me fotka inspiriše na priču(maštanje),a u najsrećnijem slučaju napišem stihove i taj spoj najviše volim.A izvinjavam se za obradu ali: beli konj tako doživljava zuto-crvenu transportnu konkurenciju(repom) :))

pre 228 dana
možda iz drugog ugla bi bilo bolje,ovi automobili ne uklapaju se u kompoziciju.Sa obradom si malo preterala......
pre 229 dana
  9482  
@Marinero ja sam tu videla 2 jednako dobre šanse i poludela kud u isti moment da me snadju !
I klinac sam za sebe koloritan sa neobičnim prtljagom,a i kočija,a (od)kretali su se brzo... Neobičnijom sam procenila priču da kočijom upravlja dama te odcvikarila putnike pored i jedva našla tu neku povezanu priču oba aktera(pogled)...kao "ulazak kočije"-doček,privlačenje pažnje" može da prodje?
Hvala za razmišljanje,uvek ste dobro došli! :)

pre 229 dana
  2600    
Zna, lovi se trenutak, a "puno" se vremena izgubilo na samo razmišljanje "okinuti ili ne...?", i dosta se brzo reagiralo, suština uličnog prizora se ulovio. Ali da se imalo malo više vremena, možda i prostora, da se kadar fotografirao sa malo veće udaljenosti da se ulove cijela kola...?! Jedino ako je autor fotografije htio baš tako...!
pre 229 dana