Zen © Ines Cvitić
Kategorija: Apstraktna
Naziv:

Zen

  25
Opis: ... evo Lady D , za nepušače 8)
Aparat: Canon EOS 450D
Objektiv: Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS
Žižna daljina: 45mm
Ekspozicija: 1/20
ISO: 1600
Blenda: 5.6
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  3393  
@poppop thx =) ... ma nisam ni sumnjala u kvalitetu tvog monitora nego eto na moja tri se zbilja ne vidi a ni na razvijenoj fotki pa mi baš zanimljivo zašto tome tako ...kakogod ovo stara fotka i nebi ju ni mjenjala neke stvari treba ostaviti kakve jesu jer su dio našeg razvoja ;)
pre 309 dana
  19520  
Da, imam dobar monitor.
No nisam niti mislio kako su takozvane i propuštene realizacijske postavke najbitnije.
( Osobno i na svojim slikama imam ih pregršt, no nisam znao ili u najmanju ruku nisam mogao pronaći pravo rješenje.)
U svakome slučaju, drago mi je da si tu, sa svim manam i većim vrlinama

P.S.
Sve slike koje si radila s fiksnim objektivom, unutar realizacije ili konačnoga editiranja, pokazale su se kao primjerene, dobre, odlične.

pre 309 dana
  9871    
@NeoSky Hvala puno za instrukcije,postaje izazovno.Odličan ste lov(ac) na ples dima...kako rekoste :)))
pre 309 dana
  3393  
@poppop Thx Zvonko =) .... ( ti stvarno vidiš desni kut da je smeđe boje jer evo gledam i original i kod mene sve baš sve crno , kako i trebalo biti jer pozadina crna i fotkano u mraku ? Zašto ja to ne vidim , nije problem što tu no ne bi ju nikad kao takvu stavila ... a imam ju i razvijenu te uokvirenu kod kuće jer je pobjedila na nekom natječaju pa mi za nagradu i uspomenu razvilo u visokoj rezoluciji ... zbilja sam zbunjena ....i tebi big pozdrav =D)
pre 310 dana
  3393  
@TheLadyD da istina to s vodom sam radila ali u vinskoj čaši i stvarno ispadne vrlo zanimljivo ... ovo (bar ja ) se radi u mraku s boćnom rasvjetom ( mnogo kombiniranja dok ne pronađeš pravi kut ) a pozadina je crna (najbolji mi bio mat hamer papir ) i zatim pališ štapić za štapićem ( umreš jednu 6 x jer osobno mrzim indijske štapiće ) , štapići jer nevjerojatno lijepi dim stvaraju i zatim se igraš tako da ili malo papirom stvaraš povjetarac ili pak samo otvoriš vrata kako bi napravila propuh jer tako navodiš dim da ti pleše ... svjetlo možeš uzeti lampadinu , led ( koje su mi iznimno drage za ovako nešto ) ili pak RGB svjetla od kojih dobiješ razne boje i vrlo efektno izgleda jer je dim druge boje recimo ja imam zeleno , crveno i plavo no s plavom nisam baš zadovoljna ... Pokušaj nešto od ovoga i vidjet češ 5-6 sati proleti =)
pre 310 dana
  19520  
Otvorena slika meditacijskoga prostora naglašena nazivljem.
( Donji desni kut slike propaljen je smeđom bojom )

Posebni pozdravi za @I.....C.....

pre 310 dana
  9871    
Da niste rekli,opet nebih pogodila :))
Neverovatno izgledaju oba rada,nisam to vidjala i stvarno je zanimljivo. (vidjala sam da se igraju sa bojom u vodi -u akvariumu,kapaljkom, uz pomoćna osvetljenja ,pa kad se krene mešati boja sa vodom , ume da napravi jako zanimljive forme...)

pre 311 dana