She's like the wind... © Nenad Ristic
Kategorija: Portret
Naziv:

She's like the wind...

  24
Aparat: Canon EOS 5DS
Objektiv: Canon EF 85mm f/1.2L II
Žižna daljina: 85mm
Ekspozicija: 1/4000
ISO: 50
Blenda: 2
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  9669  
@prolaznik
E vidis, ovaj tvoje kometar i jos nesto malo preko, iz tog takvog okvira ne izlazim... Kada bi se pozabavio sustinom (govorim kada bi ja komentarisao ovu fotografiju) kroz neko apstraktno tumacenje da li sam ja kao autor i koliko dobro dotako sustinu, da li se sustina u opste ogleda kroz naziv fotografije, i koliko to sto se vidi umetnicki vredi, dali je umetnost, e tu bi sam sebe usrao jer ja za to nisam kompetentan :P To je ono o cemu govorim.
A likovno estetsko tumacenje, to bi svako ko se bavi fotografijom trebalo da zna i ne bi trebalo previse da se razliukuje sta god neko napisao... Jer to znanje na osnovu kojeg tumecimo tudje radove je ono na osnovu cega stvaramo i svoje radove (barem bi trebalo da bude), to i apstraktni momenat inspiracije ako se radi o reziranim radovima....

pre 509 dana
  3211    
Fino skladno tečno i koloritno uredno izbalansirano. Ako se ne varam vidljivi su mali tragovi obrade gore lijevo ali sve u granicama dozvoljenog. Eventualnu hladnoću boja možemo komotno pripisati staroj Canonovoj boljki. Sve u svemu odlično.
pre 509 dana