Cold look... © Nenad Ristic
Kategorija: Portret
Naziv:

Cold look...

  28
Aparat: Canon EOS 5DS
Objektiv: Canon EF 85mm f/1.2L II
Žižna daljina: 85mm
Ekspozicija: 1/3200
ISO: 50
Blenda: 1.2
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  7631  
@prolaznik
Naravno nego nesto ga nema, valjda je shvatio da bezobrazlukom nista ne postize a na njegovu zalost izgleda da nema sta drugo da ponudi...

pre 249 dana
  3209    
Naravno da sam shvatio, cijenim i samu činjenicu da je netko izdvojio vrijeme za obrazlaganje svog mišljenja neovisno o tome kakvo ono bilo.
Nego nadam se da je ovo "pokojni" samo u prenesenom smislu??

pre 249 dana
  7631  
@prolaznik
Sto bi se sekirao oko ovoga, pa eno onaj pokojni Milos sto ga roditelji nisu vaspitali, kave gluposti nije pisao, a mene bas me briga, sa tobom se vodi konstruktivna diskusije, nego je reda da obrazlozim misljenje... Shvatio si do sad da kod mene nema kratke forme izrazavanja ako nesto treba da se kaze i obrazlozi hehe :P

pre 249 dana
  3209    
Ma podrazumijeva se da bi kod stajanja u lijevoj trečini gledala u suprotnom pravcu od ovoga sada a i bila bi okrenuta prema suncu što bi bila skroz druga priča.
Ne sekiraj se, za dokumentarku s jednog laganog kupanjca s plaže sasvim prigodna :)

pre 250 dana
  7631  
@prolaznik
Ovaj detalj vazan za horiznot, to se ni meni ne dopada, al sta je tu je, u levoj trecini sa pogledom levo koji izlazi iz kadar, to bi bilo bas pogresno sem ako sa desne strane ne ostane nesto, neka sudominanta koja bi ispunila kadar na dovoljno dobar nacin tako da ima svoju ulogu ali da ne odvraca pazanju sa glavnog motiva, dominante.

pre 250 dana
  7631  
@prolaznik
Sve je u skladu sa izrazom modela, i "mirene" boje, i dinamika svetla, nije sve u sarenilu, naglasenim bojama i naglasenoj dinamici svuda i po svaku cenu, zapravo nije nista u tome ili onome, sve je podredjeno sustini, a sustina estetici autora... Na kraju nije ovo nikakvo umetnicko delo, tome i ne tezim, vec fotka sa plaze koja je u obradi dobila svoj finis perema sadrzaju.

pre 250 dana
  3209    
Kompozicija pomalo "neuredna" tj. kaotična i disharmonična, glava u ravnini horizonta, model mi djeluje nespretno postavljen i dojma sam da bi u odnosu na rub vode više pasalo da je stala u lijevu trećinu. Boje dosta isprane i u koloritnom pogledu općenito fali dinamike pa sve skupa ostavlja dojam nedorečenosti. Šta da ti kažem, znamo obojica da ti to znaš i puno bolje od ovoga :)
pre 250 dana