Stela
Kategorija: Portret
Naziv:

Stela

  35
Aparat: NIKON D7100
Objektiv: AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED
Žižna daljina: 30mm
Ekspozicija: 1/125
ISO: 360
Blenda: 4.2
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  8426    
@Drrado
Bilo bi tako da je i lakat izbace ali nije, lakat je uz telo, i opet to ne bi valjalo... Ostri oblici i samim tim naglaseni ne mogu da se uklope u scenu koja je mirna, previse bi skretali paznju na sebe ka sto to i ovo koleno radi a bez nekog jasnog i opravdanog razloga.

pre 307 dana
sa jednim optički jačim objektivom bi bokeh bio mekši
pre 308 dana
Trougao koji je stvorem sa izbačenim kolenom daje ravnotežu sa trouglom od lakta....
pre 309 dana
  3209    
Dobro Nenad zbori, koljeno baš i ne prati sklad i linije tijela ali nije neki veliki bed.
pre 312 dana
  4608  
@Nenad_Ristic ...hvala na ocjeni i komentaru. Ja sam od onih fotografa koji želi da se vidi što više kože. Htio sam da izbaci cijelu nogu ali nije htijela da joj se vidi stopalo pa je ovo bilo podnošljivo i za modelicu i za mene. I to sam sve radio po nahođenju, onako, odmaknem se od modelice i pogledam da vidim da li je dobro. Radim onako kako mislim da se meni najviše sviđa a da li to učinim pozitivno ili negativno, sve ovisi o mom ukusu. Tako da će i u buduće biti lijepih, manje lijepih i groznih fotkica...Pozdrav
pre 312 dana
  8426    
Odlicna je fotka, model, poza, likovno odlicna, kontrast toplo hladno bas kako treba, hladna pozadina koje ima vise, istice modela u toploj boji koje ima manje, 2~3 boje u kadru uz fino odmeren kontras u odnosu tamno svetlo, bas lepo, prija oku... Mnogo je jenostavno napraviti lepu fotku samo talentom ili na bazi osnovnog likovnog znanja.
Onako skroz subjektivno, estetski mozda je ovo koleno malo vise izbaceno, malo izlazi van konteksta ostalihe elemenata u kadru i samim tim se bori za paznju posmatraca a ne vidim neki poseban razlog za to.

pre 312 dana