Dajana
Kategorija: Portret
Naziv:

Dajana

  35
Aparat: NIKON D7100
Objektiv: Unknown (221) 18-105mm
Žižna daljina: 52mm
Ekspozicija: 1/80
ISO: 100
Blenda: 5
Kompenzacija: NE
Blic: DA
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  7610    
@Marinero
Mani se kolega umetnicarenja, sa tim se ide do kraji ili se ne razmislja u tom pravcu... Lepo si ti to zamislio, cenim ideju, ali sve sto je na pola puta izmedju samo lepog i umetnicki vrednog je polovicno na svakoj od te dve strane... Recimo ova fotka moze da bude prerfektno likovno doterana da bude lepa sto ono kazu ko slika, ali taj kontrast koji si zeleo da postignes ne moze da se izveda sa elementima koje imas u kadru, barem ne na ovaj naci... Sve to mora da bude daleko izrazajnije, autorski, umetnicki, svaki element rezirane scene treba da ima neku svoju ulogu, ta idja treba bolje da se razradi, a ne samo nezno devojce u klasik pozi i grube stene, zato je ni tamo, ni ovamo... Ali fotka je lepa, sa pristojnom kompozicijom, model dopadljiv, znaci dobra :)

pre 226 dana
  4494  
@Nenad_Ristic Fotografiju sam napravio u HDRu ali sam djevojku ostavio u originalu. Htio sam napravti kontrast grubosti naspram nježnosti ali eto, valjda to nije dobro. Probat ću idući put izbjeći.
pre 226 dana
  7610    
Odlicnacna je ova... Mali su teksture na stenama previse naglasene u odnosu na glavni motiv, ipak je ovo portret, naglasene teksture stena bespotrebno skrecu paznju u tom pravcu...
pre 226 dana