Time keeper
Kategorija: Portret
Naziv:

Time keeper

  85
Opis: Detalja sa foto safarija " Ivanovo 2018 "
Aparat: Canon EOS 5D Mark III
Objektiv: Sigma 35mm f/1.4 DG HSM
Žižna daljina: 35mm
Ekspozicija: 1/100
ISO: 800
Blenda: 1.8
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  2551  
@poppop kolega..hvala na pitanju i brizi.. :-) Posle zaista mnogo vremena i pauze..evo mene ponovo..Bio sam u bas velikoj guzvi, dosta na putu i radu na terenu sve vreme..pa prosto nisam stizao da se pozabavim internetom..fotografijama i objavama..Sada je vreme da se nesto od tog rada za to proteklo vreme mozda i objavi..Naci ce se po neka zanimljiva fotka nadam se..:-) Pozdrav svima !!
pre 530 dana
  20692  
I sad nakon odmaka od vremena, pitam se gdje je nestao ovaj fotograf
pre 534 dana
  2551  
@petarlackovic Hvala kolega..Ta fotkanja i jesu zato da se druzimo i jedni od drugih ucimo. Pokupimo neke cake, detalje..razmenimo iskustva i tako se svi unapredjujemo, ja takodje ispratio rad kolega i od svakog od vas po nesto novo video i naucio.. :-)
pre 635 dana
  7101    
Dobra fotka kolega. Ti si baš entuzijasta. Naučio sam nešto novo od tebe dok smo fotografisali u crkvi na kraju dana. Pozdrav.
pre 673 dana
@Jordanac upravo tako, nažalost još nisam stigao do Ivanova, skoro uvek se poklapa sa mojim rođendanom. Pozdrav
pre 674 dana
  20692  
bRAVo
pre 674 dana
  2551  
@dusvuk Haha..pazi stvarno.a bas sam gledao na sat i zakljucio a je stao i onda eto zaboravioo traj detalj..Sto jes', jes'..Hvala na zapazanju kolega.. :-)
pre 674 dana
  22462    
@Jordanac - ako mi dozvoljavate da se ja upetljam, mislim da je Dr.Ratomir mislio na vrijeme koje pokazuje sat, koji se nalazi na radio aparatu i tako zakljucio da si poranio na "teren".
pre 675 dana
  2551  
@Drrado Koelga..nisam siguran na sta mislis..ali posto je sad sveza tema ovo oko foto safarija u Ivanovu, verujem da je o tome rec..Ipak..sa te strane gledano, ja tamo zapravo stigao tek malo pre devet..a na fotkanje krenuo tek sat kasnije..Ukoliko si bio tamo, mozda si me pomesao sa nekim ili ja ne shvatam poentu komentara..Mada..moguce da smo se i videli tamo a da se ne poznajemo,pa..bice prilike nekom drugom prilikom nadam se.. ;-)
pre 675 dana
ti baš poranio,još pre osam na terenu!!!
pre 675 dana