Vijuganje ka Babinom Zubu © Aleksandar Veljković
Kategorija: Pejzaž
Naziv:

Vijuganje ka Babinom Zubu

  30
Opis: Snimljeno prilikom spusta sa Žarkove čuke na Staroj planini u smiraj dana.
Aparat: NIKON D90
Objektiv: AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED
Žižna daljina: 22mm
Ekspozicija: 1/160
ISO: 200
Blenda: 6.3
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  5499    
Odlična fotografija.
pre 726 dana
Zaustavljam se, ali obično kada sam sam na terenu, kada vremena ima napretek, ili kada sam u društvu neke fotografske ekipe koja za to ima razumevanja i ima slična interesovanja. Ovo što radim kada vodim standardne grupe ipak ima neku satnicu koju sam u obavezi da ispoštujem bez nametanja svojih interesovanja. Ponekad doduše, zaustavim grupu za kraću foto pauzu, ali zanimljivi kadrovi iskaču mnogo češće nego što bi bilo pristojno zaustaviti grupu.
pre 727 dana
  15925  
@Bluealek Šteta kad već nailaziš na tako lepe kadrove , ne zaustaviš se sa kolima, ionda bi ukadrirao i napravio bolje fotografije, pa čak bi mogao da fotografišeš i z raznih uglova, rakursa, naravno ovi moji komentari su iz najbolje namere, neko će pomisliti da te je mrzelo da izađeš iz kola i napraviš dobre fotografije...
pre 727 dana
@NenadBorojevicFoto Priznajem, mogao je da se uradi krop, ali bi se time izgubio i deo pejzaža. Mada, možda bi tako ispalo bolje, ne znam... Često fotografišem sa vozačkog mesta u pokretu kada vodim grupe i nisam u prilici da se zaustavim da sve drugačije kadriram - ovo je jedna od tih fotografija, koja ipak u sebi ima i nešto više od puke dokumentarne vrednosti za moje klijente.
pre 727 dana
  15925  
Zasto antena i deo kola, mogao je crop iznad kola do antene !
pre 727 dana