Spomenik smrti i prkosa © Rakić Miloš
Kategorija: Dokumentarna
Naziv:

Spomenik smrti i prkosa

  20
Opis: Kragujevac / Šumarice 2016.
Aparat: Zenit 11
Objektiv: Helios 44M-4
Žižna daljina: 58mm
Ekspozicija: ?
ISO: 200
Blenda: 0
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  18865    
@budjoni Ma jesi u pravu, nisam mnogo razmisljao kad sam pisao komentar,tako je izaslo iz mene, ali eto, ocigledno njime nisam docarao ono sto sam mislio, nekad je mozda bolje ne komentarisati uopste hah.. Poz druze !
pre 1062 dana
  14644    
@milos_krstic Ok. Razumeću tako. A ti pročitaj šta si napisao na srpskom jeziku. Pa pokušaj sam sebi da odgovoriš, šta si hteo reći. A ja ti svakako verujem, i uzimam sebi na teret da ne razumem taj (sleng) na kome pišeš. Dakle oprosti, ako si se loše osetio, zbog nečega što nisi mislio, ali to su tvoje reči, ne moje. Ja sam ipak odrastao na dvesta metara od ovog mesta. Sve u vezi toga je jako strašno i van svake ljudske razumnosti. Ne pričaš o drugaricama sa fejsa, uzeo bih. Pozzz bajo.
pre 1062 dana
  18865    
@budjoni :O Sta ti je covece, cemu takva reakcija ? Lose si razumeo moj komentar, ili sam ja mozda lose napisao.. Bio sam u Sumaricama par puta,i naravno da znam kome su podignuti ti spomenici,a napisao sam da ovaj nisam video. Verovatno si rec "bolesno" shvatio pogresno, a pod tim sam podrazumevao da odlicno predstavljaju te krike,uzas,patnju,stradanje itd.. I ovo sto sam rekao da svi tako izgledaju,na isto to sam mislio,da su genijalno napravljeni i docaravaju sve to sto se tamo dogadjalo... Opet kazem,izvinjavam se ako sam lose srocio pa to mozda zvuci totalno suprotno od onog sto sam mislio.
pre 1063 dana
  14644    
@milos_krstic Miloše, uzimaš li neke opijate dečko? Ja sam iz Kragujevca, pa bi želeo da mi obrazložiš, svoje mišljenje. Ako nisi izašao iz svog predgrađa ili malo informisan, molio bih te da ne lupetaš. Ovo je spomenik streljanim ljudima. !!!!! Gde si rastao čoveče? Da li si ikad primio šamar ili pesnicu u glavu. To boli znaš. E ova fotografija to opisuje i mnogo strašnije od toga.
pre 1063 dana
  18865    
Hmm nisam znao za ove.. Bas bolesno izgleda,mada tamo svi tako izgledaju :)
pre 1063 dana