kopenhagen © jelena brankovic
Kategorija: Arhitektura
Naziv:

kopenhagen

  36
Aparat:
Objektiv:
Žižna daljina: mm
Ekspozicija:
ISO:
Blenda: 0
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
  12053    
Fotka baš divno ilustruje taj grad. Boje su vrlo žive, malo je HDR-iš ali to je stvar ukusa, meni lično ne smeta. Ako živiš u tom gradu, onda bi trebala pokušati uzeti malo širi kadar da se vidi makar onaj krst na vrhu onog zvonika, ili ovaj mali (čini mi se ) restoran sa lijeve strane ...
pre 1107 dana
Desava se i meni pri obradi da mi se gornji uglovi vinjetiraju i pojavi se shum. Ali to mi je zanemarljivo na ovoj fotki punoj lepih boja i dobre kompozicije
pre 1107 dana
  4313    
@belatojzan -nisam nešto aktivan što se tiče slanja fotki na izložbe ali koliko kontam i tamo je slično što se tiče kvaliteta radova koji pobeđuju...e sad sujeta je posebna tema...no kako god ima se ovde puno naučiti kako na svojim greškama a tako i na tuđim majstorijama
pre 1107 dana
  11229    
@Vla-A apsolutno si u pravu te konst. da ne bi trebalo da utiče,meni lično sigurno ne,ocene sa izložbi da,ali mladjem naraštaju koji tek sad počinje da širi krila ka svetlu hteli ili ne priznati,sigurno da.a baš zbog njih ti koji su najiskusniji a ima ih dosta i nagradjivanih,očekivao sam makar nepristrasnije ne ocene već kreativne komentare.a mladji naraštaj je sujetniji od moje.:))
pre 1107 dana
  4313    
@belatojzan -to sa ocenjivanjem ne bi trebalo ikoga da opterećuje...posebno što nas ovde ima od hobista preko ljutih amatera pa do profesionalaca...a ukusi su različiti širom belog sveta(kako kaže jedna stara reklama sa ovih prostora) a svi se slažu da je....;)
pre 1107 dana
  4169    
Lep kadar, divan kolorit... Smeta mi most na pola slike i sum na gornjoj levoj strani... Mozda bi, uz pazljiviju obradu, panoramski format resio bar deo problema?
pre 1107 dana
  11229    
@Vla-A slžem se u potpunosti,to nastaje prilikom preterane obrade i pokušaja maks. izvlačenja detalja da bi fotogr.bila besprekorna.ja često padam u to iskušenje pa svhatam čin autora.ali treba ipak priznati da je bolji ovaj rad od nekih koje dobijaju silne petice a ne bi trebalo ni da se komentarišu.
pre 1107 dana
  4313    
ovde nešto škripi sa obradom pogotovo levi gornji deo neba...puno nekog čudnog šuma...desno na nebu ili loše kloniranje ili posterizacija...da li je ovo pokušaj HDR-a ili šta uglavnom mislim da je obrada ubila motiv!
pre 1107 dana