When you feel different... © Almira R MasteR Photography
Kategorija: Dokumentarna
Naziv:

When you feel different...

  39
Opis: Znam da će neko pomisliti šta će ta crvena boja tu.... ali za mene ima značenje....
Aparat: NIKON D7100
Objektiv: AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED
Žižna daljina: 105mm
Ekspozicija: 1/25
ISO: 100
Blenda: 5.6
Kompenzacija: NE
Blic: NE
Komentari:
Da bi ste postavili komentar morate biti prijavljeni.
Prijavi se · Registruj se
@drgrba Hvala Dragane. U pravi si do 800 se može ići. Ali svakako sa zumiranjem ode u dibinska oštrina. Mada na ovoj daljini nebi to puno možda imalo uticaja. I bila je brza situacija, svašta j eon izvodio tu, razgibavao se i...šta ja znam. Menije ova poza trebala. :)
pre 1121 dana
  2675    
Da, i pretpostavio sam da je fotka bila incindentalne prirode i da nije bilo prilike za bolje izbore. No, u svakom slučaju, D7100 dozvoljava eksperimente po dnevnom svetlu do ISO 800 bez problema, što nas odvodi u f/11 do f/16. I sam ponekad upadnem u sličnu zamku, pa pretpostavljam da nije bilo prigode da se sve kockice slože na mesto; a od naknadne pameti vajde nema. Krajnji zaključak je da je ovo jedna dobra fotografija, a redak primer valjane upotrebe ograničene boje na monohromatskoj slici.
pre 1121 dana
@drgrba Hvala. Lično ima dublju priču......A VInjete se pojavile pri obradi, dosta sam ih eliminisala. Mislim da je to nastalo zbog velikog kontrasta,a da nije bilo kontrasta ne bi mogla ni da je prikažem kako sam htela. A dubinska oštrina sa 5,6...
pre 1121 dana
  2675    
Dvoumio sma se dok sam gledao samo u thumbnail; no, veća slika je opravdala očekivanje da tu upak ima nekog smisla. Istraživao sam izolovane obojene objekte na monohromatskoj sceni i nikad nisam bio zadovoljan. Ovo je uspešna primena te tehnike. No, dajem "samo" 4 zvezdice jer mislim da je ovde bila potrebna drugačija dubinska oštrina i, pride, mislim da nije trebalo primeniti vinjetu.
pre 1121 dana